Home » Veelgestelde Vragen

Veel gestelde vragen

de meest gestelde vragen en ons antwoord

Ja, deelname aan alle winacties van Onlinewinnen is altijd gratis. Bij Onlinewinnen vinden we het leuk om prijsvragen te organiseren die voor veel mensen bereikbaar zijn. Bij ons dus geen verborgen kosten uit bijvoorbeeld sms verkeer. Onze winacties zijn altijd gratis!

Onlinewinnen organiseert prijsvragen om haar adverteerders van de juiste klanten te voorzien. Jouw bijdrage is dat je onze vragenlijst beantwoord. Onze bijdrage is dat we een prijs onder de deelnemers uitkeren. Dus ja, we keren die prijzen echt uit!

Onlinewinnen heeft jouw gegevens voor 2 zaken nodig. Op de eerste plaats om met jou contact op te nemen zodat we de prijs aan je uit kunnen keren als je de winnaar bent. Op de tweede plaats betalen we Onlinewinnen en de prijzen die we uitkeren door namens adverteerders vragen te stellen. Als jouw antwoorden interessant zijn voor een adverteerder zullen we deze aan de adverteerder doorgeven.

Als je onjuiste gegevens invult, zul je begrijpen dat onze dienstverlening naar onze klanten niet goed gaat. Dat willen wij uiteraard niet. Dus vul je onjuiste gegevens in, dan moeten we je helaas diskwalificeren van de winactie. En daarnaast, hoe zouden we contact met je op moeten nemen als je de prijs hebt gewonnen maar onjuiste gegevens hebt ingevuld? Niet zo handig toch?

Onlinewinnen kunnen we aanbieden doordat we jouw gegevens aan adverteerders leveren die op ons platform adverteren. Maar maak je niet ongerust: wij werken alleen met goede adverteerders! Dit betekent onder andere dat we jouw gegevens nooit aan adverteerders leveren die een slechte reputatie hebben. Een beetje zoals: Zouden we zelf informatie van deze adverteerder willen? Nee? Dan laten we ze ook niet toe op Onlinewinnen.

Je mag ervan uitgaan dat je naar aanleiding van je deelname 1 tot 2 keer benaderd kan worden door adverteerders. Meestal per email, incidenteel via je telefoonnummer. Dat valt toch best mee?

Ja, om er zeker van te zijn dat jouw gegevens juist zijn – om te beginnen je emailadres – versturen we je een bevestigings-email. Kan jij je niet herinneren te hebben deelgenomen, bevestig dan niet je deelname! Je gegevens zijn dan waarschijnlijk door iemand anders ingevuld en wij zullen ze dan verwijderen.

Ja, tuurlijk mag jij een gratis emailprovider gebruiken. We raden je wel aan een emailadres te gebruiken dat je regelmatig gebruikt. Op de eerst plaats sturen we je een bevestiging van je deelname die je moet bevestigen om kans te maken op de prijs. Op tweede plaats sturen we je af en toe ook nieuwe winacties die we hebben ontwikkeld. Die wil jij toch niet missen?

Goede vraag! 2 mogelijke oorzaken. Op de eerste plaats kan het zijn dat de bevestigings-email in jouw spamfolder terecht is gekomen. Zit hij daar in? Voeg ons toe aan je vertrouwde afzenders of markeer de email als ‘geen-spam’ en voortaan ontvang je alle berichten in je inbox. Uiteraard kun je de email die van Onlinewinnen afkomstig is vertrouwen en gewoon bevestigen via de link in de email. Zit de bevestigings-email ook niet in je spamfolder? Dan heb je waarschijnlijk een verkeerd email adres ingevuld. Geeft niks! Je kan gewoon nog een keer deelnemen aan de actie!

In alle email berichten die je van Onlinewinnen ontvangt zit een uitschrijflink – unsubscribe – mogelijkheid. Schrijf je uit en je ontvangt van ons geen email meer naar aanleiding van je inschrijving. Schrijf je je later wel weer zelf in? Dan wordt jouw uitschrijving ongedaan gemaakt en ontvang je gewoon weer alle informatie. We houden het graag simpel, helder toch?

Dit heeft eigenlijk 2 redenen: Op de eerste plaats willen wij graag de mogelijkheid hebben om telefonisch met jou contact op te nemen mochten we je op een andere manier niet kunnen bereiken. Geloof me, dat komt vaak voor! Op de tweede plaats zijn er incidenteel adverteerders die telefonisch contact met je op willen nemen. Geloof me, dat komt niet zo vaak voor!

Bij Onlinewinnen willen we graag weten waar onze deelnemers aan onze acties woonachtig zijn. Daarnaast voorkomen we dat mensen die niet in Nederland wonen deelnemen aan onze winacties. Ja, helaas, alleen als je in Nederland woonachtig bent kun je deelnemen. Weten jullie dan waar ik woon? Nee, we zijn enkel geïnteresseerd in de 4 cijfers van je Postcode. De letters en je huisnummer hou je lekker voor jezelf!

Ja zeker! Om te beginnen moet iedereen aan de AVG voldoen, dus wij ook. Op de tweede plaats is de AVG helder over wat je wel en niet mag doen met (consumenten)data. En wij bij Onlinewinnen vinden die regels helemaal niet vreemd en houden ons er graag aan. Sterker nog, de regels die wij intern al hanteerden vóór het ingaan van de AVG, waren al zo opgesteld dat we toen al aan de AVG voldeden. En toen bestond deze nog niet eens!